Zeer prettige samenwerking bij de oprichting van onze organisatie. Almeer Notaris is betrokken, open en denkt mee binnen de mogelijkheden.

 

Mijn beste ervaring met een notaris. Correcte, heldere, voordelige, snelle offerte. Snelle en complete reactie op mails. Prettige telofoongesprekken. Goede uitleg. Modern kantoor. Vriendelijke mensen.

 

goede persoonlijke advies.

 

Vandaag overdracht gehad van een Amsterdamse woning, met afgekocht erfpacht. De woning kon al heel snel worden overgedragen (paar weken). Auke van der Meer (Almeer notaris) heeft de overdracht met alle afwikkelingen erg snel afgehandeld. Vandaag was de “grote” dag, en de sfeer was prettig . Fijn dat het zo goed en snel geregeld kon worden. ūüėČ

 

U weet zelf dat het moeilijk is om een juridisch persoon te vinden die de zelfde taal spreekt als zijn klanten. Ik ben heel goed en duidelijk over het √©√©n en ander ge√Įnformeerd en ook in duidelijke taal. Mijn hele familie heb ik kennis laten maken met deze Notaris en ook die zijn heel erg tevreden. Het voelt ook heel erg vertrouwd aan als je bij de Dhr. Mr. A. van der Meer zit. Zelfs mijn zusje heeft haar zaken bij hem laten behandelen en mijn schoonouders willen hun zaken ook door hem laten behandelen. Ik heb mijn kinderen ook al verteld dat als ze ooit een notaris nodig hebben, dat ze bij Mr. van de Meer kunnen aankloppen. Dus we weten nu allemaal waar we in het vervolg naar toe moeten voor onze juridische vastleggingen.

 

Bij deze notaris weet je wat je krijgt, en snelheid geen probleem

 

Met een vraag door de telefoon wordt je uitgenodigd om even op kantoor langs te komen. Vriendelijk ontvangst kopje koffie of thee er bij. In mijn geval betreft het om erfrecht en de gevolgen wel en niet vast gelegd in een testament. In begrijpelijke taal geholpen en door verwezen naar de notaris waar het laatste testament is opgemaakt om daar de gegevens op te vragen. Eigenlijk ben ik nu al geholpen maar ja het laatste Testament moet worden opgevraagd om tot juiste afwikkeling te komen. Almeer Notaris heeft mij dus prima advies gegeven en indien ik hen echt nodig zou hebben (in het vervolg traject kan dat zeker het geval zijn),zal ik hen zeker inschakelen. Maar tot nu toe vriendelijk geholpen en zo ook te woord gestaan dfoor mr. Nicoline Lopez. Nogmaals bedankt voor uw steun en hulp.

 

Als ondernemer heb ik vorige jaar (samen met anderen) voor het eerst een stichting opgericht en wel bij Almeer Notaris. Wat mij aanspreekt van deze notaris, is dat ze duidelijk zijn met hun prijzen EN duidelijk in de uitleg van juridische taal. Mr Auke van der Meer wist de essentie goed uit te leggen van de stichting, en gaf ook praktische adviezen om de toekomst van de stichting zeker te stellen. Ik kan het ondernemers EN particulieren aanraden om voor deze notaris te kiezen. Ik vind het ook fijn dat dit een notaris is die niet vanuit de hoogte communiceert, maar zelfs een kopje thee voor je neerzet :). Wanneer ik iets wil doen met een testament, of wanneer ik een notaris nodig hebt om andere zaken goed voor mij te regelen, weet ik waar ik heen ga.

 

Goedkoper dan andere notarissen, snelle afhandeling, goede service

 

We zijn verschillende keren bij deze notaris geweest elke keer goede ervaringen. Duidelijke uitleg.

 

Snelheid en relatief lage prijs

 

Het betreft een kleine opdracht: tuinvergroting. Notaris nam de tijd, ondanks dat op dat moment geen personeel aanwezig was. Vriendelijke man. Hij legde alles heel duidelijk uit. Waarschuwde voor onnodige prijsverhogingen als ik met betaling zou wachten tot volgend jaar. Akte wordt opgemaakt zodra mijn betaling is ontvangen.

 

Snel, redelijk goedkoop, prima service en zeer klantvriendelijk. Zeer goed en makkelijk bereikbaar.

 

Service: 8,3 Snelheid: 7,6 Prijs / Kwaliteit: 8,6

 

U zult een geweldige dienstverlening ervaren. Zeer vriendelijk, maar bovenal stellen zij de klant centraal.

Via een aanbeveling ben ik bij deze notaris terecht gekomen. Dit was een gouden tip. De persoonlijke benadering en kwaliteit staan voorop. Er wordt gedacht in mogelijkheden. In mijn geval was ‚Äėsnelheid‚Äô noodzakelijk. Door een combinatie van deskundigheid, klantgerichtheid en vooral proactief handelen hebben zij gerealiseerd dat er in twee werkdagen aktes zijn opgesteld, getekend door externe partijen, en vervolgens gepasseerd. Uitzonderlijk uiteraard. Ik ben zeer blij dat ik deze notaris heb leren kennen. Zij verdienen het om aanbevolen te worden!