Dé notaris van Almere en omgeving

Bent u in Almere of omgeving op zoek naar een betrouwbare notaris, die kennis van zaken heeft van familierecht, onroerend goed en andere notariële zaken? Dan bent u bij Almeer Notaris in Almere aan het juiste adres. Mr. Auke van der Meer helpt u graag met zaken rond het familierecht, onroerend goed of wanneer u een bv wilt oprichten. Een persoonlijke behandeling en eigentijdse benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om het opstellen van een samenlevingscontract, een koopcontract of andere zaken rondom familierecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en bel: 036-5374432. We staan u graag te woord en geven u informatie of advies.

Onze diensten

U kunt bij een notaris terecht voor vele diensten. Een greep van de zaken waar wij ons in onze dagelijkse praktijk in Almere mee bezig houden:

Particulieren

Veel particulieren in Almere komen bij Almeer Notaris voor het kopen van een huis of zaken rond het familierecht. U kunt bij dit laatste denken aan het opstellen van een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden. Wij vertellen u graag over gebruikelijke bepalingen in deze contracten of mogelijke clausules Zo krijgt u het beste advies voor uw situatie. Ook bij het kopen van een woning komen veel notariële zaken kijken. Het is een spannende aangelegenheid, waar we u graag bij begeleiden zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen huis in Almere.

Ondernemers

Ook voor ondernemers in Almere kunnen wij veel betekenen. We hebben ervaring met een stichting, vereniging of bv oprichten.

In dit laatste geval ligt er veel werk voor een notaris en dit kunt u beter uitbesteden aan een professional.

Maar ook als het gaat om onroerendgoed kunnen wij ondernemers van dienst zijn, bijvoorbeeld met het recht van erfpacht, opstal en vruchtgebruik. Dit zijn complexe zaken, waarbij u de hulp van een notaris goed kunt gebruiken. Wij geven u graag advies en gaan net een stap verder dan alleen het opstellen van een notariële akte.

Familierecht en onroerend goed Almere

Neem snel contact op met uw notaris in Almere

Wanneer u in Almere een woning gaat kopen, een bv wilt oprichten of een samenlevingscontract wilt afsluiten, dan wilt dat dit goed gebeurt. Soms is een notariële akte zelfs vereist, zeker bij de aanschaf van een woning. Uw notaris begeleidt u door dit gehele proces en is op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en gebruikelijke procedures. Wij vinden het belangrijk om niet tegenover u te zitten, maar naast u. Samen zorgen we ervoor dat uw huwelijkse voorwaarden helder op papier staan of regelen met onze kennis van onroerend goed in Almere een soepele overdracht van uw woning voor u. Laat ons notariskantoor u helpen. U kunt ons kantoor bereiken via info@almeernotaris.nl of telefonisch via: 036-5374432. Kies voor dé notaris van Almere en laat u bijstaan op het gebied van familierecht, onroerend goed recht, erfrecht en veel meer!