Voor al uw notariszaken

Zoekt u een notaris in Huizen met kennis van familierecht, onroerend goed, samenlevingscontracten, koopcontracten en dergelijke? Dan wilt u ongetwijfeld een betrouwbaar, professioneel en ervaren notariskantoor in Huizen of omgeving om dit soort belangrijke zaken voor u in orde te maken. Bij Almeer Notaris bent u aan het juiste adres voor notariële expertise in combinatie met een eigentijdse benadering en persoonlijke aanpak. Wij zetten onze klanten in Huizen altijd centraal en gaan voor het beste resultaat. Of het nu gaat om een BV oprichten, huwelijkse voorwaarden opstellen of het verzorgen van een verklaring van erfrecht, wij zitten niet tegenover u, maar naast u. U kunt bij ons notariskantoor terecht voor informatie en advies. Mail onze notarissen in Huizen via info@almeernotaris.nl of bel naar 036-5374432 voor meer informatie en advies.

Notariskantoor voor familierecht en onroerend goed Huizen

Wat wij doen in Huizen

Bij een notaris kunt terecht voor een breed aanbod aan diensten. In onze dagelijkse praktijk houden wij ons in Huizen onder meer bezig met:

Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Familierecht

Wij krijgen veel vragen uit Huizen over zaken die met het familierecht te maken hebben. Het kan gaan om het opstellen van een samenlevingscontract om goed te regelen wie wat krijgt als de relatie in zwaar weer komt.

Of wat dacht u van huwelijkse voorwaarden als een van beide partners schulden heeft?

Ook kunnen we een voogdijregeling of ouderschapsplan voor u opstellen, zorgen voor een naamswijziging of de inboedel in Huizen verdelen bij een echtscheiding.

U ziet ons als notaris bij de leuke en minder leuke levensgebeurtenissen. Hoe vervelend ze soms ook zijn, we zijn er altijd voor u met professioneel en persoonlijk advies om alles op correcte wijze af te handelen.

Bv oprichten

Wanneer u een bv wilt oprichten, dan is het verstandig om dit bij een notariskantoor te laten regelen. Er komt namelijk veel bij kijken en er moet een akte door een notaris opgesteld worden. Als u een bv oprichten wilt, kunnen wij o.a. het volgende voor u doen:

  • Een handelsnaamonderzoek uitvoeren, zodat u zeker weet dat u de bedrijfsnaam kunt gebruiken;
  • Wij bespreken de inhoud van de statuten met u;
  • We maken de notariële akte voor u op;
  • We kunnen van dienst zijn bij het aandelenkapitaal;
  • We kunnen uw bv inschrijven bij de Kamer van Koophandel en in het register van aandeelhouders.

Vrijblijvend informatie van uw notaris nabij Huizen

Of u nu een bv wilt oprichten in Huizen, een koopcontract nodig heeft of onroerend goed wilt kopen, ons notariskantoor kan u van begin tot eind begeleiden. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt en dan is advies van een professional zeer welkom. Wij zijn op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en hebben een jarenlange ervaring. Denk hierbij aan het opstellen van een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, een verklaring van erfrecht en een koopcontract, wij hebben het al talloze keren gedaan voor mensen in Huizen en omstreken. Bovendien kunnen wij ook direct notariële aktes voor u in orde maken. Twijfelt u nog? Neem dan gerust eerst vrijblijvend contact op met onze notaris en laat u overtuigen door onze expertise en klantvriendelijke aanpak. U kunt ons notariskantoor telefonisch bereiken via: 036-5374432. Wij helpen graag particuliere en zakelijke klanten met o.a. familierecht en zaken omtrent onroerend goed in en rond Huizen.